Αντιπροσωπεύουμε απευθείας την κορυφαία ελληνική  εταιρεία Βιβεχρωμ, καθώς και τις  Χρωτεχ,Kraft,Durostick,Πελετικο διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων τους καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς με χρώματα.

Εμπορευόμαστε επίσης επιλεγμένα υλικά VitexTitanHammeriteVernilackPaulin (σε stucco venezziano),Tilas (τεχνοτροπίες).

Η δυνατότητα παραγωγής άνω των 150.000 αποχρώσεων, σε συνδυασμό με την χρήση φασματογράφου, μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε σχεδόν  όλες τις “ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ” επιλογές των πελατών μας.

Η αυστηρή προσήλωση στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, σε συνδυασμό με τις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ και την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις σωστές λύσεις άμεσα.

Το δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών και διανομής των προϊόντων μας εξασφαλίζεται από την συνεργασία μεταξύ του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (στο ΛΕΧΑΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ), των  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (στην ΚΟΡΙΝΘΟ και στο ΚΙΑΤΟ) και των έμπειρων στελεχών μας. Με στόχο την διατήρηση αυτής της φιλοσοφίας, επιδιώκουμε να βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες  των ιδιωτών πελατών μας, των επαγγελματιών του χώρου αλλά και των συνεργαζόμενων χρωματοπωλείων-πελατών μας μέσω του δικτύου χονδρικής πώλησης.

Την ιδία δυναμική παρουσία κατέχουμε και στον τομέα των εργαλείων. Είμαστε το μοναδικό και πληρέστερο BOSCH SYSTEM SPECIALIST κατάστημα στο νομό με πλήρη γκάμα σε ηλεκτρικά εργαλεία και εξαρτήματα και επίσημοι αντιπρόσωποι  της KARCHER, των ηλεκτρικων εργαλείων FFGROUP, SKILL , FLEX κατ’αποκλειστικότητα.

Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρολογικά, υδραυλικά είδη όπως και απεριόριστη γκάμα διακοσμητικών και οικιακών υλικών.

Συνδυάζοντας λοιπόν την άριστη εξυπηρέτηση μέσω των έμπειρων πωλητών μας και την καλύτερη ποιότητα στην πιο συμφέρουσα τιμή, οι πελάτες μας,που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται μας κατατάσσουν στις καλύτερες εταιρείες του κλάδου.

 

Με εκτίμηση για τη σεβαστή μας πελατεία,

Μανώλης Τσοπανάκης

Φανή Σκορδά Τσοπανάκη